"Imperial Treatment" protseduur

Etapp №1. Meigieemaldus

Cleansing gel – Puhastusgeel
Cleansing gel – Puhastusgeel Universaalne toode, mida kasutatakse iga nahatüübi pindmiseks puhastuseks. Tänu looduslikele komponentidele hoiab naha loomulikku tasakaalu, niisutab ja toniseerib nahka. Puhastamist alustatakse silmade ja huulte piirkondadest, seejärel liigutakse ülejäänud näonahale. Kanda väike kogus (2 ml) toodet nahale, emulgeerida mööda nahapinge suundi, võtta maha niiskete käsnadega.

Etapp № 2. Sügavpuhastus

Texture peel — Niisutusefektiga koorimine Tagab naha sügavpuhastust, soodustab epidermi surnud rakkude delikaatset eemaldumist, tänu millele avaldab nahale regenereerivat mõju. Tähtis on märkida, et koorimine ei sisalda abrasiivaineid. Koorimine toimub preparaadi komponentide ühinemisel keratiini, seebiumiga ning preparaadi kuivamisel õhu käes massaaži teostamise momendil. Tulemusena toimub eksfoliatsioon preparaadi täieliku kokkurullumiseni. Koorimise rulluv omadus on praeguseks kõige kahjutum ja mugavam. Jaotada väike kogus geeli (2-3 ml) ühtlaselt nahale. Masseerida kergete ringjaste liigutustega abrasiivosakeste tekkeni. Seejärel  pühkida ära kuivade vatipatjadega.

Etapp № 3. Ionoforees aktiivselt mõjuvate kontsentraatidega

Concentrate essence (P) – Концентрат регенерирующий

Kõrgelt biotehnoloogiline kontsentraat tagab tasakaalulist naharakkude moodustumise protsessi. Aktiviseerib proliferatsiooni, reguleerib täisväärtuslike rakkude küpsemise protsessi. Kompenseerib hormonaalset puudulikkust, varustab nahka mikroelementide ja vitamiinidega, taastab süsivesikute ja valkude ainevahetusi. On vastupidav lipiidide peroksiidsele oksüdatsioonile. Kontsentraat stimuleerib naha mikrotsirkulatsiooni, parandab lümfi äravoolu, millega võimendab toitumist ja šlakkide väljaviimist. Niisutab aktiivselt, tõstab nähtavalt naha toonust ja elastsuts.

Lipo-lotion G – Losjoon vananevale nahale 

Soodustab vere juurdevoolu kiirenemist ja suurendab bioloogiliste membraanide läbilaskvust. Tungib sügavale, olles aktiivsete komponentide juhiks, võimaldab vabastada kosmeetikatoodete madalmolekulaarseid komponente. Segada kokku: Kontsentraat (R) – 1 ml + Essence Ceramid – 1 ml + Losjoon G – 2 ml, kanda nahale ja negatiivse elektroodi (-) libistavate liigutustega töödelda nahka mööda nahapinge suundi. Või kanda kontsentraat otse nahale, ning niisutada paberkäterätti losjooniga. Ionoforeesi kestvus on 5-10 minutit.

Etapp № 4. Greendure mask - Juurviljamask

Maskil on geelpõhi, see jaotub hästi mööda nahka ja võimaldab suurepärast libisemist. Teha eelnevalt väike kogus (15 g) maski käte vahel soojaks, seejärel kanda ühtlase kihina dekoltee piirkonnale, kaelalae ja näole. Maski jäetakse nahale 5-10 minutiks, seejärel tehakse 20-25 minuti vältel lümfodreneerivat massaaži. Pärast massaaži eemaldatakse mask hästi välja väänatud niiskete käsnadega või kasutatakse sooja niisket käterätti kompressi jaoks. Juurviljamask niisutab hästi nahka tänu selle koostises olevatele skvalaanile, taimsele glütseroolile ja suhkrutele. On väljendatud noorendava toimega tänu selle koostises olevatele antioksüdantide ja vitamiinide poolest rikastele humala, hiina rohelise tee, tomatite, sibula ja peterselli fütoekstraktidele. Peterselli ekstrakt, oma valgendava toimega, ühtlustab nahatooni ja lisab sellele hoolitsetud ilme.

Etapp № 5 Essentsi pealekandmine

Wrinсle essence (EX) — Essents närbuvale nahale

Preparaadi retseptuur on suunatud rakkude kaitsele ja regenereerimisele, aktiviseerib närbuva naha immuunsüsteemi. Seisab aktiivselt vastu naha bioloogilisele ja füsioloogilisele vananemisele, sisaldab fütoekstrakte, millel on hormoonide taoline ja kõrge antioksüdandiline toime. Aktiviseerib mikrotsirkulatsiooni, toidab, pehmendab ja võtab maha naha ärritusi. Jaotada 1 ml toodet laugude ja huulte nahale, lasta imenduda
1мл распределить на кожу век и губ, дать впитаться.

Etapp №6 Maski pealekandmine

Goldua mask - «Kuldne mask»

Koostisesse kuuluvad 24-karaadine kuld, P-vitamiin, SOD ferment ja satsuma-, loorberi-, aasia tsentella-, rosmariini taimsed ekstraktid neutraliseerivad vabade hapnikuradikaalide mõju, parandavad vereringet, avaldavad bakteriitsiidset ja põletikuvastast toimet, tõstavad naharakkude immuunsust. Koostisesse kuuluvad oligolipiidid kaitsevad naharakke enneaegse vananemise eest, taastades prinksuse ja elastsuse. 
Avada kotike, eraldada lehed, võtta maha kiled mõlemalt poolt, esimese lehe paneme soonilise poolega (läikiv pool väljapoole) näo ülemisele osale juuste kasvu kohast kuni nina otsani, kergelt venitades lehte keskosast külgedesse ja surudes näole. Teise lehe paneme näo alumisele osale venitades keskosast alla ja külgedesse, venitamata nahka. Silmi, huuli kaitsta vatipatjadega! Ekspositsiooni aeg on 10-15 minutit.

Etapp №7 Naha toniseerimine

Lipo lotion G — Losjoon vananevale nahale

aotada väike kogus losjooni näonahale ja lasta imenduda, või pühkida nahka losjoonis immutatud vatipatjadega.

Etapp №8. Protseduuri lõpetamine

ATP lipid gel – Lipiidgeel keramiididega

Rehabiliteeriv toode kahjustatud epidermaalkihiga nahale. Tagab naha struktuurelementide intensiivset taastumist, kaitseb lipiide oksüdatiivse stressi eest ja soodustab nende täiendumist. Küllustab nahka toitainetega, eemaldab kuivuse ja ärrituse. Jaotada väike kogus (1 g) toodet ühtlaselt näo- ja kaelanahale.

etET